Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Ernstig ongeval op Nieuwe Koolweg te Zierikzee

Toegevoegd: 06-11-2004, 17.51 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZIERIKZEE - Rond kwart voor vijf is op de Nieuwe Koolweg in Zierikzee een ernstig ongeval gebeurd.

Een personenauto met daarin vier personen reed door nog onbekende oorzaak tegen een boom. In de auto zaten een man, een vrouw en hun twee kinderen. Twee personen raakten bekneld in de auto. In eerste instantie kreeg men de melding dat de auto over de kop was gevlogen en daarna in brand geraakt was.

Dat bleek echter niet het geval te zijn. Bij het ongeval zijn vier ambulances ingezet. Daaronder waren onder andere de 7327, de 7308 en de 7309. Ook de Rotterdamse traumahelikopter was ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De brandweer van Zierikzee was ook ter plaatse bij het ongeval: de tankautospuiten 4839, 4840 en de Officier van Dienst brandweer 4895 gingen allen met spoed richting het incident.

Eén van de kinderen werd met onbekende verwondingen door ambulance 7303 naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes gebracht, evenals de vrouw die in de auto zat. De man werd met de ambulance 7309 naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De arts van het traumateam ging mee in de 7309 om de verpleger van de ambulance te assisteren. Over de exacte oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren