Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij in woning Middelburg

Toegevoegd: 26-06-2012, 21.51 uur
In de woning werd dinsdagavond een wietkwekerij ontdekt.
In de woning werd dinsdagavond een wietkwekerij ontdekt.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In een woning in Middelburg is dinsdagavond een wietkwekerij ontmanteld. 


De kwekerij werd door de politie ontdekt in een woning aan de Oosterscheldestraat. Naar schatting gaat het om kwekerij met ongeveer honderd planten. 

De aangetroffen planten en kweekapparatuur zullen worden vernietigd. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-6-2012 om 06:37)
Ik heb eigenlijk geen last van kwekers..die doen gewoon hun ding, het kan je buurman zijn die het al jaren doet, merk je toch niks van? dat veranderd niks aan Zeeland. deze mensen moeten met rust gelaten worden, de enige economie die hier nog loopt rollen ze op.
Ikke (27-6-2012 om 16:51)
@ Jan Gek he? De wietpas is ingevoerd dus steeds meer mensen zetten thuis plantjes neer.. + dat we nog steeds in de recessie zitten. De meesten komen geld te kort aan het einde van de maand.. Heb je dan liever dat ze een oud stel beroven? of ergens inbreken?
Jan (27-6-2012 om 15:37)
@Jan Je zou het denken. Volgens mij kom je niet vaak buiten Zeeland. Randstad is nog erger.
JOEL (27-6-2012 om 11:47)
En in wat voor opzicht beste jan is zeeland niet mooi meer als er wietkwekers zitten dan? Is het onrustig in zeeland vanwege de wietkwekers of iets anders? beter na denken voordat je dit soort rare dingen typt.
Jan (27-6-2012 om 09:34)
Volgens mijn wonen hier in Zeeland meer wiet kweekers dan waar ook in Nederland , en de mensen van Nederland maar denken in Zeeland is het nog rustig daar gebeurt nooit niets wel niets is minder waar jammer want Zeeland is Zeeland niet meer, al moeten we positief blijven denken Zeeland is mooi
Cookie-instellingen beheren