Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Fietser zwaargewond Sas van Gent

Toegevoegd: 27-06-2012, 16.32 uur - Update: 28-06-2012, 19.53 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een verkeersongeluk in Sas van Gent is woensdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt.


De 78-jarige fietser uit Terneuzen kwam vermoedelijk in botsing met een landbouwvoertuig dat een giertank transporteerde. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Seydlitzweg. Het ongeluk werd aanvankelijk gemeld als zijnde op de Maatsweg en later op de Vogelschordijk maar die locaties bleken dus niet juist.

Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd deze per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Over de aard van het letsel van de fietser is nog niets bekend.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de Seydlitzweg enige tijd afgesloten. De bestuurder van de tractor is verhoord, maar niet aangehouden.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (27-6-2012 om 18:08)
Ik ben benieuwd wanneer politie een keer de veel te brede landbouwvoertuigen aan de kant zet en beboet. Het wordt steeds gekker, kost zwaar gewonden en ook doden. Daarnaast vliegt dat stelletje, mi idiote boeren, met een ete hoge snelheiden en weigeren ze uit te wijken voor ander verkeer.Belachelijk
Eddy (27-6-2012 om 17:13)
Wat ook nu weer opvalt dat de breedte van de giertank aan de achterzijde ver uitsteekt aan beide zijden, levensgevaarlijk natuurlijk want als die tank een zwiep maakt dan gaat de achterzijde ver naar rechts of links, je zal er maar net aan komen rijden op je fiets
Cookie-instellingen beheren