Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Zwaargewonde fietser overleden

Toegevoegd: 28-06-2012, 12.46 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De 78-jarige fietser die woensdagmiddag op de Seydlitzweg tussen Sas van Gent en Hoek zwaargewond raakte bij een aanrijding met een tractor is woensdagavond overleden. Dat meldt de politie.

De 78-jarige fietser uit Terneuzen kwam vermoedelijk in botsing met het landbouwvoertuig. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd deze per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.


De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de Seydlitzweg enige tijd afgesloten. De bestuurder van de tractor is verhoord, maar niet aangehouden. Het slachtoffer is 's avonds laat in het ziekenhuis in Rotterdam aan zijn verwondingen overleden.

Zie ook:
- Fietser zwaargewond in Sas van Gent  



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (28-6-2012 om 20:49)
Veel sterkte toegewenst aan alle nabestaanden en betrokkenen..
Cookie-instellingen beheren