Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie na vondst kleding Clinge

Toegevoegd: 28-06-2012, 21.49 uur - Update: 29-06-2012, 01.57 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - De hulpdiensten zijn met spoed ingezet in Clinge voor een duikactie. Dit heeft te maken met de vondst van kleding eerder vanavond.


Volgens de politie werd rond 18.50 uur bij vijver 'de Witte Bergen' tussen het Kriekeputdreefje en de Opperstraat, vlakbij de grens met België, een aantal kinderkledingstukken maat 110 en een handdoek gevonden.

Pas rond 21.45 uur, dus pas drie uur na de melding van de vondst, werd besloten om met spoed de brandweer de vijver af te laten zoeken. Volgens de politie is dat "voor alle zekerheid". Waarom er zoveel tijd tussen de vondst en de zoekactie ligt is niet bekend.

Rond 21.15 uur werd de zoekactie uitgebreid. Er is ook een duikteam uit Tholen opgeroepen en ook de Belgische brandweer is met diverse voertuigen ingezet. Volgens de politie was er rond 22.25 uur nog geen melding van een vermissing binnengekomen. De eigenaar van de kleding is nog niet getraceerd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750