Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 230 km

Hoestbui verraadt dief in Renesse

Toegevoegd: 30-06-2012, 15.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Op de Jan van Renesseweg in Renesse werd zaterdag rond 02.00 uur een 34-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden.


Agenten liepen over de Zeeanemoonweg, hoorden een rinkelend geluid en zagen de 34-jarige man met een fiets staan. Op de vraag of hij de eigenaar van fiets was, antwoordde de man ontkennend. Hij gooide daarna de fiets tegen een van de agenten, rende weg en sprong over een hekje in de tuin van een woning aan Jan van Renesseweg.

Toen maakte de man een kuchend geluid en verraadde zodoende waar hij zat. Hij werd aangehouden en later met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (1-7-2012 om 22:25)
Ja lekker, bekeuring en weer naar huis. Werkt echt afschrikkend, bah.
Marco (1-7-2012 om 13:51)
Waarom werdt hij niet poosje vast gehouden? Probeerde toch in te breken, voorbedachten rade toch of niet? En wat doen ze, boete en weer vrij, volgende huis....als je maar genoeg poepzakjes bij heb en geen grote mond geeft mag je alles doen. Je komt toch wel weer vrij dit is geen straffen meer.
Cookie-instellingen beheren