Dronken bromfietser betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 01-07-2012, 15.40 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de kruising van de Schroeweg met de Segeerssingel vond zaterdagavond rond 20.00 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een bromfiets. 

Een 81-jarige automobilist uit Friesland reed over de Schroeweg, komende uit de richting van de Kanaalweg. Naast hem op het fietspad reed een 41-jarige Vlissinger op zijn bromfiets in dezelfde richting. Bij de stoplichten ter hoogte van de Segeerssingel sloeg de bromfietser linksaf.

Ondanks hevig remmen kon de automobilist een aanrijding niet meer voorkomen. Hij raakte de bromfietser die ten val kwam en daarbij zijn voet bezeerde. Ook bleek dat de 41-jarige bromfietser teveel alcohol had gedronken. Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal. Daarna is hij overgebracht naar de Huisartsenpost in Vlissingen voor behandeling. 

Volgens beide bestuurders hadden zij ten tijde van de aanrijding groen licht. Omdat dit niet mogelijk is, is de politie op zoek naar getuigen van de aanrijding die meer informatie kunnen geven. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kroegtijger (2-7-2012 om 16:39)
@ Bas Lezen en dan pas commentaar. @Renata en R Beetje gedronken wat zou het. Opa had moeten uitkijken. Brommer kwam strikt genomen van rechts.
Vtje (2-7-2012 om 10:22)
Ik. Reed net na het ongeluk daar. En als het inderdaad zo was dat die brommer daar links af sloeg. Dan is hij fout want je móet daar eerst oversteken voor je links mag. En zowiezo wie is er nou meer te vertrouwen iemand met alcohol op of die automobilist?
Renata (1-7-2012 om 22:11)
Inderdaad: gezopen: schuldig!
R (1-7-2012 om 20:49)
Geen gelul. Alcohol altijd de sjaak!!!!!!!
Bas (1-7-2012 om 18:09)
Als beide voertuigen, zich in dezelfde rij richting voort bewogen is het alleen mogelik dat de brommer zich rechts van de auto bevond en voorlangs links af sloeg. In dat geval kan brommer nooit groen hebben gehad. Het lijkt dat er hier een stuk info over de rij richting ontbreekt.