Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 32 km

Dronken automobilist veroorzaakt gaslek

Toegevoegd: 01-07-2012, 15.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Op de Maagdenbergweg is zondag omstreeks 04.45 uur een 21-jarige automobilist uit Oostburg uit de bocht gevlogen. Hij reed daarbij een hoofdgaskraan kapot waardoor er een gaslek ontstond.  

Een medewerker van de Delta is ter plaatse gekomen en heeft de hoofdkraan dichtgedraaid waardoor het gevaar was geweken. De 21-jarige bestuurder is ter plaatse aangehouden, hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.


Op het politiebureau is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij is na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ edwin (2-7-2012 om 18:19)
En daarom werk jij niet voor de Delta, omdat je het niet snapt
Jan (2-7-2012 om 15:13)
De gene die bezopen rijdt moet zich zelf maar eens gaan zien als een moordernaar met 4 wielen want meer zijn ze niet ,en justitie moesten de straffen ook maar eens aangaan passen potentele moordernaars zijn dit.
Edwin (2-7-2012 om 07:13)
Ik begrijp niet hoe het mogelijk is een hoofdgaskraan lek te rijden. Dan staat zo'n ding ook niet erg beveiligd opgesteld. Er moet toch ten alle tijden zien te worden voorkomen dat zoiets gebeurt, ongeacht er bezopen idioten rondrijden?
Renata (1-7-2012 om 22:17)
@Bastiaan: inderdaad. Walgelijk volk om te rijden met alcohol. Denk dat alleen heel zware straffen helpen.
Marco (1-7-2012 om 16:56)
Lopend naar huis mag 'k hopen. En euhhhh,..... de kosten ..... Dronken, dus niet verzekerd, dus zélf betalen.
Bastiaan (1-7-2012 om 16:18)
Ik kan iedere dag wel een stukje insturen,betreffende onder invloed rijden. Ik begrijp niet dat een aantal mensen dit niet beseffen,............hallo,....zijn jullie,rijders onder invloed nog steeds niet waker? Wat mij betreft krijg je het rijbewijs nooit meer terug!!! Het is gewoon misdadig.
Cookie-instellingen beheren