Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken man stapt toch in auto

Toegevoegd: 02-07-2012, 10.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - In de nacht van zondag op maandag rond 02.20 uur is een 33-jarige automobilist, aan de Hogezoom in Renesse, gecontroleerd op het rijden onder invloed. 

Kort daarvoor zagen agenten de man, kennelijk onder invloed van alcohol, vanuit een café naar zijn auto lopen en instappen waarop zij hem waarschuwden niet te gaan rijden. Enkele minuten later zagen ze de man toch in zijn auto rijden.

Uit ademanalyse bleek dat hij ongeveer 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der Wekken (2-7-2012 om 21:46)
Ja sorry hoor, maar dan ben je echt simpel.
Jan (2-7-2012 om 15:05)
Dit is nou weer zo´n typische geval totaal geen respect voor de mede mens IK HOOP DAT JUSTITIE NU EENS WAKKER WORDT WANT BLIJKBAAR ZIJN DE STRAFFEN NIET HOOG GENOEG VOOR DEZE MOORDENAARS MET 4 WIELEN
Rien van der Wekken (2-7-2012 om 12:34)
Wat een loser.