Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 64 km

Fietsendief betrapt in Breskens

Toegevoegd: 02-07-2012, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Zondagmiddag rond 17.15 uur is een 14-jarige jongen uit Rotterdam, op het Veerplein in Breskens, aangehouden wegens diefstal van een fiets. 


Eerder die middag werd er op een camping in de directe omgeving van het Veerplein een damesfiets weggenomen. Nadat de eigenaresse ontdekte dat haar fiets was weggenomen ging haar man op onderzoek uit.

In de fietsenstalling van de veerhaven trof hij de jongen met de fiets van zijn vrouw aan. De man hield de jongen aan en droeg hem over aan de politie. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eduard (3-7-2012 om 09:34)
Fiets onze zoon gestolen en terug gevonden met daders. Proces verbaal opgemaakt en dief/heler doorgestuurd naar rechtbank M-burg. Dief vrijgesproken, heler krijgt boete. Schade (€ 295,-) aan fiets moet niet vergoed.
Jan Scheele (2-7-2012 om 16:25)
Valt zeker onder "kinder"recht ? En een "taakstrerafje"zeker ! Wanneer gaan ouders eens leren dat kinderen van spullen van anderen moeten blijven !
Cookie-instellingen beheren