Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 02-07-2012, 19.00 uur - Update: 02-07-2012, 20.57 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg / Bermweg / Veerhavenweg / A58 in Oost-Souburg is maandag aan het einde van de middag een motorrijder zwaargewond geraakt.  

Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats. De motorrijder kwam aanrijden vanaf de Sloebrug en reed bij groen licht de kruising over, rechtdoor richting de A58. Op dat moment kwam een 49-jarige automobilist uit Oost-Souburg aanrijden vanaf de A58 die linksaf sloeg richting de Veerhavenweg. De motorrijder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Door de klap raakte de auto en de motor zwaar beschadigd.  

De motorrijder raakte door de aanrijding zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis is Goes. Een traumahelikopter heeft ter plekke medische hulp verleend. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer is ter plaatse geregeld en omgeleid.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener @ Dennis Wondergem (3-7-2012 om 07:16)
Er is geen stoplicht waarbij groen verschijnt als er nog oranje is. Wel gaan sommigen op groen direct wanneer de ander op rood gaat. Het verbaast mij altijd hoe mensen nog door "donker oranje" rijden. Maar laten we hier nou niet weer voorbarige conclusies trekken! Laat dat maar aan politie over!!!
H-d (3-7-2012 om 07:14)
Volgens mij mag de motorrijder van geluk spreken als hij hier niks aan overhoud dit ziet er niet fraai uit sterkte met je herstel
Yuri Peeters (3-7-2012 om 05:09)
Verschrikkelijk ongeval. De motorrijder reed door groen, dus de auto kennelijk niet... Waarschhijnlijk de motor over het hoofd gezien, zoals zo vaak gebeurd. Deze keer toch met dramatische gevolgen. Heel veel sterkte en beterschap voor de betrokken partijen, en met name de motorrijder.
Kevin Chapelier (3-7-2012 om 00:26)
Deze automobilist moest zwaar vervolgd worden.We waren aan het wachten thuis,hij was al een uur te laat.En dan krijgt mn moeder zo'n telefoontje.
Vlissinger (3-7-2012 om 00:04)
@ Dennis Wondergem Of dat de automobilist wel rechtdoor voorgesorteerd stond maar de brug open ging en bij groen alsnog snel via de Keersluis wilde gaan.
Adri (2-7-2012 om 23:49)
Okee, prima, verkeerd afgestelde verkeerslichten, maar als je ziet wat er allemaal verwrongen en kapot is, moet iets of iemand toch wel erg hard gegaan zijn....