Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 02-07-2012, 19.00 uur - Update: 02-07-2012, 20.57 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg / Bermweg / Veerhavenweg / A58 in Oost-Souburg is maandag aan het einde van de middag een motorrijder zwaargewond geraakt.  

Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats. De motorrijder kwam aanrijden vanaf de Sloebrug en reed bij groen licht de kruising over, rechtdoor richting de A58. Op dat moment kwam een 49-jarige automobilist uit Oost-Souburg aanrijden vanaf de A58 die linksaf sloeg richting de Veerhavenweg. De motorrijder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Door de klap raakte de auto en de motor zwaar beschadigd.  

De motorrijder raakte door de aanrijding zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis is Goes. Een traumahelikopter heeft ter plekke medische hulp verleend. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer is ter plaatse geregeld en omgeleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (2-7-2012 om 23:35)
@ Dennis Het is ook wachten tot zo iets zich voordoet op de kruising tractaatweg/Hoofdweg in Terneuzen. Is ook één groot drama...
QuasiMoto (2-7-2012 om 22:40)
@ Dennis. Daarom leer je bij een goede rijschool dat je eerst goed kijkt voordat je bij groen een kruising op rijdt. Linksafslaande voertuigen waarvan de bestuurder geen voorrang verleent vormen een zeer groot gevaar voor kwetsbare verkeersdeelnemers. Tijd dat daar zwaardere sancties op komen.
Stoplicht (2-7-2012 om 22:37)
Geen idee waar je het over hebt, maar ik rijd dal jarenlang elke dag langs deze stoplichten en heb nog nooit een stoplicht op oranje gezien terwijl de mijne op groen stond..
Jack (2-7-2012 om 22:21)
En mij zal het niks verbazen als er iemand door rood gereden is. Zie ze daar dagelijks door rood rijden als ze van de snelweg af komen of van de sloeweg Vlissingen flits paal zou daar over uuren maken.
Hugo (2-7-2012 om 22:18)
Volgens mij is het bijkans onmogelijk dat verkeerslichten verkeerd afgesteld staan, ik kom regelmatig op dat kruispunt en mij is het in ieder geval niet opgevallen. Ik neem ook aan dat je je vermoeden hebt gemeld bij de politie, gemeente en/of rijkswaterstaat, zodat ze dat kunnen controleren.
Dave (2-7-2012 om 22:16)
Dennis, dat is onzin. Helaas worden de resultaten van het politie-onderzoek bijna nooit bekendgemaakt aan het publiek. Ik heb wel een vermoeden in dit geval, maar mag op deze site die niet ventileren.