www.hvzeeland.nl

Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 02-07-2012, 19.00 uur - Update: 02-07-2012, 20.57 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg / Bermweg / Veerhavenweg / A58 in Oost-Souburg is maandag aan het einde van de middag een motorrijder zwaargewond geraakt.  

Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats. De motorrijder kwam aanrijden vanaf de Sloebrug en reed bij groen licht de kruising over, rechtdoor richting de A58. Op dat moment kwam een 49-jarige automobilist uit Oost-Souburg aanrijden vanaf de A58 die linksaf sloeg richting de Veerhavenweg. De motorrijder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Door de klap raakte de auto en de motor zwaar beschadigd.  

De motorrijder raakte door de aanrijding zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis is Goes. Een traumahelikopter heeft ter plekke medische hulp verleend. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer is ter plaatse geregeld en omgeleid.