Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Gewonde bij ongeluk in Hulst

Toegevoegd: 02-07-2012, 19.58 uur
Het ongeval op de Hulsterweg bij Hulst. Het ongeval op de Hulsterweg bij Hulst.
Het ongeval op de Hulsterweg bij Hulst.
© Foto: Thijs Geene
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Op de Hulsterweg heeft maandag rond 16.45 uur een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst de controle over haar auto verloren. 

De vrouw kwam aanrijden vanaf Terhole en reed in een bocht rechtdoor tegen een lantaarnpaal. Vervolgens kwam haar auto via een sloot in een aardappelveld tot stilstand. Omdat niet duidelijk was of de vrouw bekneld zat is de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de hulp van de brandweer niet nodig te zijn, de bestuurster kon zelf uit haar auto komen.  


De vrouw is vermoedelijk onwel geworden. Ze is voor de zekerheid per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Haar auto raakte zwaar beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. Meerschaert (3-7-2012 om 12:57)
Ik heb buitengewoon veel respect voor alle hulpverleners maar de wijze waarop de ambulance met zwaailicht en sirene zich tussen twee tegengestelde verkeersstromen tussen Terhole en Zaamslag inwurmde was levensgevaarlijk. Er was nauwelijks zicht op deze aanstormende ambulance.
Cookie-instellingen beheren