Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumaheli voor gewonde Westkapelle

Toegevoegd: 03-07-2012, 12.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Bij een incident in Westkapelle is dinsdagmorgen iemand gewond geraakt.

Het voorval vond rond 10.45 uur plaats in een weiland langs de Oude Zandweg. Volgens de politie is er iemand gewond geraakt. Of het om een ongeval gaat is niet bekend. Omdat de verwondingen van het slachtoffer dermate ernstig waren is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Ook de brandweer is ingezet om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over zijn toestand en verwondingen is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mikehv (4-7-2012 om 21:01)
Beterschap voor jullie dochter .de schade valt mee zo te lezen (hersenschudding) .ik hoop dat ze snel weer paard gaat rijden ,als het weer mag van de arts .
Anita van Wijngaarden (4-7-2012 om 20:48)
Heey Fam. de Visser! Jullie zullen wel geschrokken zijn! Wat gelukkig dat het allemaal meegevallen is zeg! sterkte verder nog! en ik zal binnen kort is een belletje doen! Liefss Henk en Anita
Fam. de Visser (3-7-2012 om 20:54)
Het was onze dochter die van haar paard viel. God zij dank viel het gelukkig mee. Ze blijft i.i.g. tot morgen nog in het ziekenhuis vanwege een hersenschudding voor observatie. Overige letsels heeft ze niet. Al het ambulancepersoneel willen we bedanken voor hun geweldige inzet.
Mikehv (3-7-2012 om 17:30)
Raar ,gaan nu alle trauma(zwaar) gewonde naar terneuzen in plaats van goes . dan kunnen we binnen een half jaar goes sluiten en weer op nieuw bouwen met helicopterloods/haven
Cookie-instellingen beheren