Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Fuikendief Bruinisse aangehouden

Toegevoegd: 03-07-2012, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft maandag in de provincie Brabant een man aangehouden die verdacht wordt van diefstal van fuiken en kreeften in de haven van Bruinisse. Het gaat om een 34-jarige Brabander. 


Vissers uit Bruinisse deden bij de Waterpolitie van het KLPD op 24 april aangifte van de diefstal van fuiken en kreeften ter waarde van tweeduizend euro. Daarnaast publiceerden de gedupeerden op internet beelden van de diefstal die tijdens de diefstal door bewakingscamera’s waren opgenomen.  

Aan de hand van tips startte de Waterpolitie een onderzoek dat uiteindelijk resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Sinds de aangifte in april zijn er geen nieuwe gevallen van diefstal van fuiken en kreeften in Bruinisse gemeld.   

Het KLPD onderzoekt of man ook verantwoordelijk is voor andere diefstallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (4-7-2012 om 07:39)
Hieruit blijkt,dat als je beelden van een overtreding/misdaad of iets dergelijks in de media gooit er door het gerecht vlugger actie word ondernomen,en als je tegen de wet iets doet je ook geen aanspraak kan maken op de wet van privacy.moet je het spel maar beter spelen,eigen schuld dikke bult.
Cookie-instellingen beheren