Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeen verdacht van heling shampoo

Toegevoegd: 03-07-2012, 21.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Dinsdagmiddag rond 15.00 uur is in de Edisonstraat in Goes een 39-jarige Roemeense man aangehouden tijdens een routinecontrole.


In zijn auto lag een grote hoeveelheid shampoo (36 flessen) van de merken Head & Shoulders en L'Oreal Paris. De man kon geen aannemelijke verklaring geven over de herkomst van de shampoo.

De man is aangehouden op verdenking van heling en is ingesloten in Torentijd. De politie probeert de herkomst van de shampoo te achterhalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W (5-7-2012 om 17:29)
WAT EEN ZEIKERS ZIJN JULLIE...politie doet het nooit goed. Is toch vreemd als je er geen geloofwaardige verklaring voor kunt geven? Terrecht dat dit onderzocht wordt gezien de overlast van oostblokkers, de goede hardwerkende niet uiteraard, maar die komen meestal niet uit Roemenië...
Shampoo (5-7-2012 om 15:25)
Je kan wel zien dat de meeste niet in een winkel werken. er zijn al vele jaren groepen bezig met het illigaal leeghalen(niet betalen dus) v. drogisterijen van tandpasta,make up en dure shamppo en scheermesjes.Dit doen ze heel sneaky ,in groepjes d.m.v afleiding van het personeel en ""mooie" praatjes
VdVonck (5-7-2012 om 09:23)
Precies hetzelfde als hier Hamster! Vorige week heb ik ook 30 doosjes drop gekocht bij kruidvat, 3 halen 2 betalen. Had ik dan ook de lul geweest? Beetje vreemd!
Dropje (4-7-2012 om 21:47)
Oeps, ben ik even blij dat ik met 6 flacons á 5 liter ruitensproeier niet ben aan gehouden. Had ook geen bonnetje bij me toen ik ze even vervoerde naar een andere locatie. Had ik toch bijna in torentijd gezeten zeg.
W.D.Gideonse (4-7-2012 om 21:32)
Wellicht is de man niets te verwijten en dan vind ik dat hij schadeloos moet worden gesteld.Misschien is het een zeilesnijder of winkeldief en dan is het terecht dat hij binnen zit. AFWACHTEN.
KC (4-7-2012 om 19:53)
Als ik word aangehouden met dezelfde hoeveelheid shampoo van ongeveer € 50 zal ik ook geen verklaring afgeven hoe ik hier aan kom. Lijkt me dan ook een typisch geval van een overijverige diender die de belastingbetaler onnodig op kosten jaagt met onzin.
Cookie-instellingen beheren