Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode gevonden in sloot Westdorpe

Toegevoegd: 04-07-2012, 18.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - In een sloot langs de Kapittelstraat in Westdorpe is woensdag rond 11.30 uur een nog onbekende persoon dood aangetroffen.

Het is nog onbekend of het om een man of een vrouw gaat. De persoon is gevonden door mensen die langs de sloot liepen. Inmiddels wordt door de politie een buurtonderzoek gehouden, is een T.G.O. (Team Grootschalig Optreden) opgestart met daarin 20 personen en is F.O. (Forensische Opsporing) bezig met een uitgebreid sporenonderzoek.


Een politiehelikopter, die bezig was met een milieuvlucht, heeft (lucht)foto's gemaakt van de omgeving. De politie zoekt contact met mensen die onlangs in de omgeving van de Kapittelstraat iets vreemds/bijzonders hebben gezien. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren