Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Drietal opgepakt voor diefstal bromfiets

Toegevoegd: 04-07-2012, 20.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de politie zijn dinsdagavond rond 20.45 uur drie Middelburgers aangehouden in de leeftijd van 18 tot 20 jaar. 


Kort daarvoor was een melding binnengekomen dat drie personen een bromfiets hadden weggenomen vanaf de Nederstraat. Door de melder waren het signalement en de looprichting van de daders aangegeven.

Na een zoekslag in de omgeving kon het drietal worden aangehouden in de Lazarijstraat, de bromfiets stond een stukje verderop. De drie zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (5-7-2012 om 20:22)
Gelukkig hadden ze geen tig shampoo, bij anders zaten ze vast. Dit bedoel ik nou, weer vrij terwijl ze iemand anders goederen gestolen hebben.
Bewoner Renesse (5-7-2012 om 10:02)
Onbegrijpelijk voor de HARDWERKENDE nederlander dat diefstal loont en je met een briefje op straat wordt gezet. Vasthouden verhoren onderzoek naar andere vergrijpen en minimaal 5 dagen vasthouden diefstal van een bromfiets waar iemand hard voor heeft zitten werken NEEderland naar de afgrond.
Cookie-instellingen beheren