Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Portemonnee gerold in winkel Goes

Toegevoegd: 04-07-2012, 20.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In een winkel op de Pearyweg in Goes is woensdag tussen 13.00 en 13.30 uur de portemonnee van een 63-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gestolen. 


De portemonnee, met daarin enkele honderden euro's en persoonlijke papieren, werd in een onbewaakt ogenblik uit de schoudertas van de vrouw weggenomen. 

Gister waarschuuwde de politie al dat er zakkenrollers actief waren in Zeeland.

Voor tip zie:
- Zakkenrollers massaal actief in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (6-7-2012 om 11:29)
@ Johanna @ Lili, Wat is dat nu voor een opmerking! Waarom had die vrouw honderden euro's in haar portemonee?! Al zou er 1 euro inzitten of 10.00 euro inzitten... POTEN AF van andermans spullen!
VdVonck (6-7-2012 om 09:21)
Serieus wat een belachelijke reacties! Niet iedereen gaat gebukt onder die zogenaamde crisis! Alleen in de auto ligt al rond de 60euro losgeld. Portemonnee ook standaard rond de 200. In Goes zijn de automaten vaak 'buien gebruik' en ik wil ook bij storing e.d. kunnen betalen! Gewoon afblijven!
Elza (5-7-2012 om 12:54)
Ja johanna, die mevrouw heeft waarschijnlijk een auto gekocht. Want aan die weg ligt de car village( auto boulevard).
Johanna (5-7-2012 om 10:41)
Vreselijk als je zoiets overkomt. Maar had die dame nu echt honderden euro's in haar portemonnee? Dat kom je niet vaak tegen in deze crisistijd!!
Lili (5-7-2012 om 07:20)
Zou je toch niet verwachten op zo,n locatie.....schijnbaar is niks meer veilig mensen met vele euro's op zak snap ik eerlijk gezegt ook niet, maar je zal de dupe maar zijn je eerlijk verdiende centen ineens zomaar weg en geloof mij daar kun je flink ziek van zijn(eigen ervaring in het buitenland)
Anja (4-7-2012 om 21:38)
Waarom heeft iemand tegenwoordig nog enkele honderden euro's op zak. Is toch niet meer nodig met de pinautomaat??? Dat wil niet zeggen dat die dieven met hun poten aan iemand zijn portomonee mag zitten GRGRGR
Cookie-instellingen beheren