Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 220 km

ISD-maatregel geëist tegen Goesenaar

Toegevoegd: 05-07-2012, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 35-jarige Goesenaar, die zich gisteren voor de rechtbank in Middelburg moest verantwoorden voor oplichting en enkele geweldsmisdrijven hangt een ISD-maatregel boven het hoofd: een verblijf van twee jaar in een inrichting voor stelselmatige daders.  


Een volgens officier van justitie G. van der Hofstede een op maat gesneden eis en hopelijk ook een vonnis omdat de Goesenaar dat aan zichzelf kan werken en de maatschappij is twee jaar van hem verlost. De Goesenaar zou begin dit jaar zowel zijn ex-vriendin als haar nieuwe vriend hebben mishandeld en de spiegels van diens auto hebben vernield.

Ook zou de Goesenaar met een zielig verhaal diverse mensen enige euro's hebben afgetroggeld. Het geweld tegen zijn ex en haar nieuwe vriend was volgens de Goesenaar klinkklare onzin en hij verweet de vriend daar een hand in te hebben gehad om hem een loer te draaien. Dat hij geld had afgetroggeld erkende hij volmondig. Hij belde bij mensen aan, hield een zielig verhaal dat-ie geld nodig had voor benzine maar niet kon pinnen omdat zijn bankpasje gebroken was, en de mensen gaven - na het zien van dat pasje en de belofte het geld terug te betalen - geld.

In diverse gevallen betaalde hij inderdaad terug, maar niet bij iedereen en dat bracht hem dan ook voor het hekje van de rechtbank. De uitspraak is op 19 juli.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (10-7-2012 om 14:34)
Die gozer moet een flinke straf krijgen want wat hij allemaal flikt dat kan gewoon niet! mijn vriendin is er nog steeds niet goed van!
VdVonck (6-7-2012 om 09:14)
Haha die loser heeft hier ook eens aangebeld! Hij was aan het 'klussen' en was op zijn pasje gaan zitten. Op mijn beurt vroeg ik of ik zijn rijbewijs en autosleutels mocht zien. Toen ging hij ineens 'verder kijken'
Peter (6-7-2012 om 00:18)
Dit heeft hij bij mijn ook gedaan maar ik ben hem blijven bellen en heb gezegt dat ik politie bel en zo heb ik mijn geld terug gehad. Zo een kerel moet minimaal 5 jaar isd-maatregelen krijgen
Home-defender (5-7-2012 om 23:36)
Hopelijk dat hij na die 2 jaar net en beschaafd terugkeert in de maatschappij, want dag in dag uit leven in een oorlogsgebied was geen leven zo. Chapeau voor de officier van Justitie!
Cookie-instellingen beheren