Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Wateroverlast door regen in Zeeland

Toegevoegd: 05-07-2012, 22.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zware regenval heeft donderdagavond in Zeeuws Vlaanderen en op Tholen voor een aantal ondergelopen straten gezorgd.

De meldingen kwamen rond 19.30 uur vooral binnen uit Hulst, Clinge en Kloosterzande. Bij de brandweer kwamen een 15-tal meldingen binnen van grote wateroverlast. In Clinge is het water bij een aantal huizen naar binnen lopen. Daarnaast kwamen zo'n 10 meldingen binnen van vol gelopen straten. Daar moeten de gemalen het water wegpompen.


Op Tholen begon de regenval rond 21.30 uur voor problemen te zorgen. Uit Oud-Vossemeer kwamen meldingen binnen van wateroverlast. In Tholen-Stad is de kantonnier van het Waterschap opgeroepen om de wateroverlast te bestrijden. Het water komt daar door de wc's naar boven borrelen.

Foto's:
Wateroverlast in de Ruyterlaan Clinge (foto 1 t/m 4)
Hevige regenval in Middelburg (foto 5 t/m 8)
Wateroverlast in de Poorterslaan en de Moerschansstraat in Hulst (foto 9 en 10)
Wateroverlast in Clinge (foto 11 en 12)
Wateroverlast in de Bossestraat Vogelwaarde (foto 13)
Wateroverlast Gravenstraat Clinge (foto 14 en 15) 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smits (5-7-2012 om 23:07)
Medeleven met de gedupeerden van de wateroverlast. kentekens van de auto,s noteren en een flinke bekeuring geven. Je zal net je huis droog kunnen houden,komt er zo,n wezeloos door je straat heen rijden en het stroomt zo je huis binnen.Geen goed woord voor over
Cookie-instellingen beheren