Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 77 km

Inbraakgolf in auto's Mortiere

Toegevoegd: 06-07-2012, 10.16 uur
Uit een Audi werd een navigatie en stuur met airbag gestolen. Uit een Audi werd een navigatie en stuur met airbag gestolen.
Uit een Audi werd een navigatie en stuur met airbag gestolen.
© Foto: Oeti Grouw
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tussen donderdagmiddag en vrijdagochtend is er ingebroken in meerdere auto's die geparkeerd stonden in de woonwijk Mortiere in Middelburg. 


De auto's stonden onder andere geparkeerd in de Bessie Smithstraat, de Eddie Boydstraat, de Bluesroute en de Paul Butterfieldstraat. Inmiddels hebben vijf personen aangifte gedaan van diefstal uit hun auto. 

Uit de auto's zijn sturen met airbag, navigatie-apparatuur en autoradio's weggenomen. Van alle auto's is het portier opengebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (7-7-2012 om 22:25)
@ Jan, blijkbaar is jouw gehoor niet in orde. Als ik stil wil doen, lukt mij dit namelijk wel. Deze mensen zijn gespecialiseerd in het stil werken, die hoor jij echt niet. Wel kun je je autoalarm combineren met dat van thuis, dan heb je ze bij de kladden omdat je dan vaak kunt kiezen via GSM ! TIP !
Vlissinger (6-7-2012 om 23:11)
Vakwerk..deze personen weten zo te zien goed waar ze mee bezig zijn, zoveel auto's openen. apparatuur/stuur gestolen zonder overige beschadigingen, geen auto alarmen afgegaan? sommige mensen weten te veel van auto's..helaas
Dennisg (6-7-2012 om 20:58)
De meeste mensen slapen snachts he
Jac. (6-7-2012 om 19:45)
Laat me raden: hoofdzakelijk gestolen uit VW's, Audi's, Seats en Skoda's ?
SlowRider (6-7-2012 om 19:30)
Brengt vast veel geld op in Polen en Roemenië...
B (6-7-2012 om 19:27)
En dan bel je de POLITIE en dan komt de politie niet eens meer kijken !!!!!!! Gewoon weer grenscontroles invoeren kan met de moderne hulpmiddelen van vandaag op zeer goedkope wijze
Cookie-instellingen beheren