Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval in Waarde

Toegevoegd: 07-07-2012, 00.29 uur - Update: 07-07-2012, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
WAARDE - Bij een verkeersongeval in Waarde zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 21.50 uur plaats op de Havennoordseweg. Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal raakte in een bocht, door nog onbekende oorzaak, van de weg en kwam in de sloot op zijn kant tot stilstand.

De automobilist en zijn inzittende, een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, raakten bekneld. Zij zijn beiden door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Deze heeft het dak van de auto geknipt.

De bijrijder is met botbreuken in zijn benen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De bestuurder is met een gebroken bekken overgebracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom. Hier is van hem bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed van alcohol was. Bij het ongeval zijn drie ambulance en een zogenaamde rapid responder ter plaatse geweest.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor enige tijd afgesloten geweest.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mj (10-7-2012 om 00:11)
Het is al erg genoeg voor de ouders als ze dit bericht thuis brengen ik hoop voor de jongens een spoedig herstel en ik wens de ouders veel sterkte en de kracht om dit allemaal mee te moeten maken
M (8-7-2012 om 10:56)
Sterkte voor de beide families en veel beterschap voor de jongens
Laurens (7-7-2012 om 17:37)
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: NOOIT met drank op achter het stuur. Overigens, zonder deze jongens te veroordelen: Sterkte en beterschap!
Annie (7-7-2012 om 10:52)
Heel veel sterkte voor de familie
Jaj (7-7-2012 om 09:04)
Jah het kan iedereen overkomen maar over het algemeen wordt er daar véél te hard gereden. Ook staat het gras hoog levensgevaarlijk.op zaterdagmiddag is het dé racebaan voor motors. Hier kan de politie echt geld verdienen. op de bon dat spul!
Cookie-instellingen beheren