Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Combine in de sloot bij St Maartensdijk

Toegevoegd: 08-07-2012, 00.49 uur
Het ongeval op de Provincialeweg bij Sint-Maartensdijk.
Het ongeval op de Provincialeweg bij Sint-Maartensdijk.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SINT-MAARTENSDIJK - Bij een eenzijdig ongeval op de Provincialeweg (N286) tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse is zaterdagmiddag een combine van de weg geraakt. 


De combinatie moest vermoedelijk uitwijken voor een tegemoet komende auto en raakte hierdoor van de weg en kwam in de sloot terecht. Een bergingsbedrijf heeft de combine en de trailer uit de sloot getakeld.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Over de omvang van de schade is niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-8-2012 om 21:31)
Pffff marcel, boeren socialer worden? die boer moet met die machine naar het perceel! bestuurder van een auto moet dan even aan de kant en die machine laten passeren! nee oor niet uitwijken!? maak et zelf mee met truck op polderwegen! gaan niet aan de kant, nee boos kijken en moeilijk doen!
Jacob (9-7-2012 om 14:33)
Jaja, tegemoetkomende auto... Net als op die enorme trekkers met een aanhanger erachter van 40 ton heb je hier vast geen rijbewijs voor nodig en mag je als jongetje van 16 door de bebouwde kom. Overtreding, geen probleem er zit toch geen kenteken op...,
Jos (9-7-2012 om 10:45)
Sommige mensen moeten eens begrijpen dat het provinciale wegennet niet is afgestemd op de alsmaar groter wordende landbouwmachines .
Lenette (8-7-2012 om 23:27)
@nootje Ik ben de bestuurster van de tegemoetkomende auto! Ik zát zo ver het ging in de berm, maar de chauffeur van de combine maakte zelf de fout om te ver de berm in te gaan(smalle berm met los liggend gemaait gras). Iedereen maakt fouten! Helaas is dit zo geëindigd!
Marcel (8-7-2012 om 19:38)
Hoezo moeten mensen begrijpen dat sommige voertuigen niet in de berm kunnen vanwege grote en gewicht. Volgens mij horen deze voertuigen dan niet op de openbare weg. Als een boer eens wat socialer zou worden dan zouden medeweggebruikers misschien nog rekenig houden. Ne weiger ik uit te wijken!!
Nootje (8-7-2012 om 13:24)
Sommige mensen moeten eens begrijpen dat bepaalde voertuigen niet in de berm kunnen vanwege de grote en t gewicht
Cookie-instellingen beheren