Vrouw gewond na val met bromfiets

Toegevoegd: 08-07-2012, 16.20 uur

Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Bij een ongeval op de Oostmolenweg in Kloetinge is zondagmiddag een 23-jarige vrouw uit de gemeente Goes gewond geraakt. 

Bij een verkeersdrempel verloor zij de macht over het stuur van haar scooter en kwam ten val. Hierbij liep zij een zeer pijnlijke, mogelijk gebroken heup op.

Ze is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (10-7-2012 om 14:48)
Als je eerst je snelheid aanpast en dan er over heen rijd is er niets aan de hand. Ze zijn er dan ook voor om de snelheid te remmen. Dus het zijn geen ondingen. Maar vertragen de snelheid zodat het veilig is. Ga je er dan volle bak over heen tja.... Ik zeg gevalletje te snel er over heen.
Jan (8-7-2012 om 17:32)
Drempels zijn zo wie zo ondingen en als ze dan scherp omhoog en -omlaag lopen zijn ze gevaarlijk. Dan krijg je hoe dan ook een lelijke schok.