Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 125 km

Zoekactie naar vermiste duiker

Toegevoegd: 08-07-2012, 16.48 uur
De hulpdiensten bij de zoekactie naar de vermiste duiker. De hulpdiensten bij de zoekactie naar de vermiste duiker.
De hulpdiensten bij de zoekactie naar de vermiste duiker.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - De hulpdiensten zijn zondagmiddag massaal uitgerukt voor een melding van een vermiste duiker bij Poortvliet. 


Rond 14.10 uur werd er alarm geslagen toen een groep van drie Belgische duikers iemand miste. Door de hulpdiensten werd een grote zoekactie gestart. De brandweer rukte uit met duikploegen uit Tholen en Goes. Verder werd er een ambulance en een traumahelikopter ingezet. 

Ongeveer tien minuten na de melding was er zelfstandig een duiker uit het water gekomen. Omdat niet duidelijk was of dit de vermiste duiker was werd de zoekactie voortgezet.

Om 14.40 uur bleek dat de man die eerder uit het water was gekomen de vermiste Belgische duiker was. De man raakte niet gewond. De ingezette hulpdiensten zijn hierna weer terug gekeerd naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (8-7-2012 om 18:50)
Wel apart dat het elke keer als er een duiker vermist wordt het een Belgische is
Andre (8-7-2012 om 18:38)
Het is niet te geloven.Weer zo'n duikers geval.Als mijn oma twee keer per week wil douchen moet er voor betaald worden,keer op keer is het een zoekactie die onnodig is ,laten betalen AUB.Soms zitten ze al lekker te pimpelen en maar zoeken.
Jewannes (8-7-2012 om 18:30)
Waar ik nu zo benieuwd naar ben....? Waar wordt de rekening gepresenteerd voor al die hulptroepen die weer eens voor niets zijn uitgerukt. Belastingverhoging voor de Zeeuwse bevolking straks?
Zegga (8-7-2012 om 18:25)
Moeten de duikers eens wat vaker mee laten betalen in de kosten van de hulpdiensten
Jacob (8-7-2012 om 18:03)
Duik brevet innemen en alle! kosten laten betalen. Wat een achterlijke mensen die zien wat er opgeroepen is en dan een half uur later tot de konklusie komen oh ja effen melden dat hij terecht is.
Hans (8-7-2012 om 17:42)
Laat ze er maar eens voor betalen, die Belgen. Het is elke keer mis en 9 van 10 keer zijn het Belgen. Als er hulp ergens anders nodig is zijn er weer te weinig mensen.
Cookie-instellingen beheren