Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Man gewond na beknelling onder hefbrug

Toegevoegd: 09-07-2012, 15.23 uur
Het ongeval aan de Axelsestraat in Terneuzen. Het ongeval aan de Axelsestraat in Terneuzen.
Het ongeval aan de Axelsestraat in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Een 51-jarige man uit Terneuzen is maandagmiddag gewond geraakt nadat hij onder een hefbrug terecht was gekomen. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 12:25 uur in een garage aan de Axelsestraat in Terneuzen. Twee mannen waren bezig een oude hefbrug uit de garage te verwijderen. De slang van de oliedruk schoot echter los en de man raakte bekneld tussen de hefbrug en de vloer. 

Twee ambulances en de brandweer rukten uit voor een beknelling. De vrouw van het slachtoffer en een andere aanwezige hadden de hefbrug echter al terug omhoog gekregen met behulp van een krik, inzet van de brandweer was daarom ook niet meer nodig. De gealarmeerde traumahelikopter is niet ter plaatse geweest. 

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Volgens de politie heeft de man inwendige verwondingen opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos en Hennie (10-7-2012 om 14:56)
Heel veel sterkte gewenst . Heel veel beterschap.
Tinus (10-7-2012 om 12:36)
Als je nu zulke wijsheid bezit meneer Marco zou je dan niet beter je mond houden over dingen waar je niets van weet??
Moi (10-7-2012 om 10:52)
@Marco: Hoe weet jij dat nou weer? Was je er bij ofzo??
Sjaak (10-7-2012 om 09:38)
@marco Hoe weet jij zo zeker dat deze mensen er geen verstand van hebben? Was jij erbij? Heb jij er wel verstand van? Ook mensen die hiermee ervaring hebben kan dit overkomen Marco! Man is zwaargewond en jij gaat zo'n reactie tikken, schaam je!! Sterke voor de man en iedereen die erbij was.
Hulstenaartje! (9-7-2012 om 23:46)
Wie zegt dat ze er geen verstand van hebben????/ Fouten maken is menselijk. Ik hoop voor het slachtoffer dat ie er niets aan overhoudt!
Rini (9-7-2012 om 21:14)
Waardeloze reactie, Marco. Dat je de moeite neemt zoiets in te sturen blijkt ook niet van intelligentie.
Cookie-instellingen beheren