Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 190 km

Helikopter voor medische evacuatie

Toegevoegd: 10-07-2012, 18.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdagmiddag rond 15.50 uur kreeg het Kustwachtcentrum in Den Helder een melding van de onder Britse vlag varende tanker ‘Wappen von Augsburg’ dat er een opvarende onwel was geworden. 


Het schip voer ongeveer 35 kilometer ten westen van Neeltje Jans. De dienstdoende arts van de Radio Medische Dienst concludeerde dat de man zeer waarschijnlijk een blindedarmontsteking had en adviseerde transport naar een ziekenhuis.

Hierop is door het Kustwachtcentrum een helikopter van Defensie gealarmeerd van de vliegbasis Leeuwarden. Deze heeft de persoon overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Verkeer (12-7-2012 om 10:32)
Vreemd dat de heli uit Leeuwarden moet komen terwijl er een SAR heli staat in Kokzijde toch gauw zo,n 100 N.M dichterbij Neeltje Jans
Cookie-instellingen beheren