Weerbericht:
Meest droog en bewolkt. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij Kuitaart

Toegevoegd: 12-07-2012, 20.47 uur - Update: 13-07-2012, 09.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
KUITAART - Bij een ongeval op een kruising in Kuitaart is donderdagmiddag een 82-jarige man uit de gemeente Hulst zwaargewond geraakt.


Rond 17.35 uur fietste de man vanaf de Hoefkensdijk de Hulsterweg (N689) op. Hierbij zag hij een vrachtwagen, welke over de Hulsterweg reed, over het hoofd. De vrachtwagen kon door tegemoed komend verkeer alleen uitwijken het fietspad op. Hierdoor kwamen de twee met elkaar in botsing.

De man raakte zwaargewond. Er is dan ook een traumahelikopter uit Brugge ter plekke geweest om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Over zijn letsel is nog geen duidelijkheid.

De politie heeft na het ongeval technisch onderzoek gedaan om de situatie in kaart te brengen. Het verkeer kon tijdens het onderzoek over één rijbaan passeren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jodelietje (13-7-2012 om 22:37)
Sterkte aan nabestaande en chauff..Zo'n e-bike KAN harder als een normale fiets,dat geld ook voor een racefiets.Het is maar net HOE goed je naar links en rechts kijkt.Mensen die wat ouder zijn,is het inzichtelijke vemogen helaas wat minder dan de jongere.Sorry dat ik het zeg,respect voor de ouderen.
Xander (13-7-2012 om 21:27)
Sterkte aan de familie. Het is bij mij ook gebeurt http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=19226 :( een 12 jarig meisje genaamd : Lara Veel Sterkte met het verlies Groeten Xander D'Hont
Fietser (13-7-2012 om 09:43)
Sterkte aan de betrokkenen. Goede reactie van de chauffeur. Helaas kon ie de fietser niet meer ontwijken. Hoofdletsel op deze leeftijd is een kwalijke zaak, hoop dat het goed komt. De man reed op een E-bike, de snelheid ligt daardoor hoger en is men sneller geneigd nog over te steken?!?
Cookie-instellingen beheren