Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eenzijdig ongeval, auto botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 07-11-2004, 23.15 uur
Door: Politie Zeeland

KLOOSTERZANDE - Een 39-jarige bewoonster van de gemeente Hulst heeft vannacht rond 06.08 uur een verkeersongeval veroorzaakt.

Zij was, ondanks het feit dat zij teveel had gedronken en bovendien geen rijbewijs had, achter het stuur gaan zitten van de auto van haar vriendin, een 40-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Deze vrouw was, doordat zij ook teveel had gedronken, niet meer in staat zelf te rijden in haar auto.

In de Cloosterstraat, in Kloosterzande, is zij tegen een verkeersgeleider aangereden. Hierdoor raakte zij de macht over het stuur kwijt en kwam, op het trottoir, tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De 40-jarige vrouw kreeg door de aanrijding een tand door haar lip.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750