Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Brandweer redt man uit woning

Toegevoegd: 14-07-2012, 12.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een woningbrand in Vlissingen heeft de brandweer zaterdagmorgen een man gered. 


De brand ontstond rond 11.20 uur in de woning aan de Palingstraat. Volgens de brandweer woedde brand in de serre van de woning. Kort nadat de brandweer ter plaatse was is de man vanaf de verdieping uit de woning gered door de brandweer. Omdat hij rook had ingeademd is er een ambulance ter plekke geweest. Deze heeft de man ter plaatse behandeld. 

Om 11.55 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. In de woning is ook een kat aangetroffen. Deze is overgedragen aan de dierenambulance. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (15-7-2012 om 13:57)
Goddank dat de man gered is!!!
Bram (15-7-2012 om 01:39)
De brandweer is dus (zoals vaak gesuggereerd wordt) niet te laat op de plek des onheils. Brand op de begane grond, iemand redden vanaf de eerste etage en vervolgens ook nog de kat redden. Knap werk mannen.
Cookie-instellingen beheren