Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Twee aanhoudingen bij café Vlissingen

Toegevoegd: 15-07-2012, 17.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 22-jarige man en een 23-jarige man, beiden uit Vlissingen, bij ongeregeldheden voor een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen aangehouden. 

Iets na 03.00 uur werd een groepje mannen het café uitgezet omdat zij zich binnen vervelend gedroegen. Eenmaal buiten begon de groep op het terras te vechten met personeel en portiers van het café. De inmiddels gealarmeerde politie suste de ruzie met behulp van de portiers en hield de twee mannen aan.


De 22-jarige Vlissinger is aangehouden omdat hij een 16-jarige jongen uit Vlissingen in het gezicht sloeg. De 23-jarige man is aangehouden omdat hij, na verwijderd te zijn van het terras, bleef terug komen en telkens de confrontatie weer wilde aangaan.

Tegen de twee mannen is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zomaar (16-7-2012 om 13:03)
@ Marijke, als de cafe's om 12 uur sluiten vinden dit soort taferelen gewoon om half 12 plaats, het is jammer dat mensen tegenwoordig niet meer gewoon een gezellige avond kunnen stappen zonder stennis te schoppen.
Wouter (16-7-2012 om 10:24)
@Marijke, Jij bent écht niet helemaal van deze tijd hé? Het is maar een geluk dat jij het niet voor het zeggen hebt.
Marco (15-7-2012 om 23:04)
Vervelend dat 'n gezellige avond vaak weer verpest wordt door van die vervelende pubertjes. Ga gewoon stappen om te ontspannen, en houd 't voor iedereen leuk. Als je niet tegen drank & drugs kunt, wees verstandig en begin er niet aan !. Wordt je ook geen overlast voor wél verstandige mensen.
Marijke (15-7-2012 om 19:42)
Ja, je moet maar zo laat je tent openhouden. Ik blijf bij sluiting rond middernacht!!!
Cookie-instellingen beheren