Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek na ongeval bij Renesse

Toegevoegd: 18-07-2012, 00.34 uur - Update: 20-01-2014, 10.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

RENESSE - De hulpdiensten zijn dinsdagavond massaal ingezet voor een gaslekkage bij Renesse.  

Even na 22.00 uur vond er op de parallelweg naast de Roelandsweg (N652) een eenzijdig ongeval plaats. Een bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en reed in een bocht rechtdoor. De auto kwam in een weiland tot stilstand.  

Door het ongeval had de auto een gasleiding geraakt waardoor er een lekkage ontstond. De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest. Medewerkers van Delta hebben het lek uiteindelijk gedicht. Tijdens de lekkage zijn de wegen rondom de Roelandsweg volledig afgesloten geweest voor het verkeer.

Rond 23.00 uur was het lek gedicht en konden de afzettingen weer worden opgeheven. De bestuurder van de auto heeft na het ongeval een blaastest afgelegd. Hieruit bleek dat de man ruim 3.6 keer te veel gedronken had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toezichthouder (18-7-2012 om 13:27)
Oorzaak ACOHOL Nou in ieder geval de bestuurder de EMG cursus opleggen en rijbewijs definitief ongeldig verklaren en ook een verklaring achter zijn naam zetten van volledig ongeschikt als bestuurder waardoor hij dus ook nooit meer een nieuw rijbewijs kan halen
Remco (18-7-2012 om 09:53)
3.6 maal teveel gedronken, die gaat een leuke rekening tegemoet zien. Alcohol+ongeval=schade voor eigen rekening Daarnaast van OM een flinke boete, inhouding rijbewijs en de EMA cursus volgen van €900. Nog een geluk dat het gas niet in brand gevlogen is anders kon hij nu op de blaren zitten
Cookie-instellingen beheren