Vernieling aan auto in Renesse

Toegevoegd: 18-07-2012, 15.43 uur

Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Tussen zaterdagavond 20.00 uur en maandagochtend 05.45 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd in Renesse. 

De auto stond geparkeerd aan de Lange Reke.

Er is aan de achterzijde van het dak een spoiler vast gekit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-7-2012 om 15:13)
Ik dacht dat spoilers onder carstyling vielen? dat is toch juist verfraaien van auto's ipv vernielen. wel lullig als je daar niet van houdt, een voordeel je kunt nu de achterkant van de auto als bar gebruiken,een bierglas blijft prima staan op een spoiler, muziekje erbij wat vrienden, gezellig
Willem (18-7-2012 om 23:21)
Gaat het hier nou om eenm verbetering aan de auto? Uiteraard blijf je van andermans spullen af maar uit dit simpele bericht komt niet naar voren wat er nou gebeurt is..! een spoiler is vast gekit.. Dat moest ik vroeger ook anders bleef hij niet zitten..! ;-)