Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vernielingen Dorpspark Sluiskil

Toegevoegd: 18-07-2012, 16.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en maandagochtend 08.30 uur zijn er vernielingen gepleegd in het Dorpspark in Sluiskil. 

Er zijn diverse banken en tafels uit de grond getrokken.

Er is vandaag aangifte gedaan bij de politie. Deze heeft de zaak nog in onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (18-7-2012 om 19:39)
Dit gaat toch niet zonder geweld en geluid. Hoe kan zoiets???
Stef (18-7-2012 om 19:11)
*zucht* diegene die dit zo "stoer"heeft gedaan laat die zo "stoer"zijn en vannacht alles weer eens netjes terug zetten en ga dan eens gewoon bij je ouders thuis banken en tafels "uit de grond trekken"en verbouwen.
Mercedes (18-7-2012 om 19:09)
Zijn dat dezelfde klojo's die zeggen dat een gemeente niets doet voor de jeugd? Grote stoere gasten om deze spullen te vernielen, later hoef je maar even scheef naar hun scooter of auto te kijken om ruzie te krijgen.
Jessica (18-7-2012 om 19:09)
Ik hoop dat er nu eindelijk eens iets aan gedaan gaat worden,het is elk weekend wel iets hier in dorp,vernielingen in het park, rotzooi zoals blikjes, lege flesjes bier,bierkratjes of kleding/plasticcontainers op straat en dan niet te vergeten het dealen op straat,alles is hier mogelijk lijkt wel!
Jan (18-7-2012 om 18:42)
Tja dit zijn vakantie gangers en jeugdigen want die vervelen zich blijkbaar ,er is niets tedoen voor de jeugd ,maar dat hebben ze aan hun eigen danken ,want tegenwoordig slopen is blijkbaar in en dingen van een ander vinden ze nog leuker,zet er maar een speurhond erop dan heeft je daders zo