Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde bestolen door zakkenroller

Toegevoegd: 19-07-2012, 20.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Vanmiddag is in het centrum van Goes een 80-jarige vrouw uit die plaats bestolen van haar portemonnee.

De vrouw had geld gepind en even later ontdekte ze de diefstal van haar portemonnee. Toen ze haar pas wilde blokkeren ontdekte ze dat er geld van haar rekening was afgeschreven.


Bent u zelf slachtoffer van een zakkenroller? Ga meteen naar het politiebureau en doe aangifte. De politie kan dan snel actie nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ilona (21-7-2012 om 09:32)
Laat even duidelijk zijn; deze vrouw heeft binnen gepind, en ook haar codes niet in haar portomonee zitten! Echte criminelen weten toch wel hoe ze het moeten doen!
Francois (20-7-2012 om 14:08)
@Jaap, Het is heel simpel, zeker bij de oudere van dagen. Het fenomeen heet Schoulderen, men kijkt je pincode af en wanneer ze zien dat je "rolbaar" bent slaan ze toe. Aangifte is zeker van belang, maar blokkeer per direct je bankpas.
Bells (20-7-2012 om 08:08)
Ga toch werken voor je centen! En laat andere mensen met rust
Ria (19-7-2012 om 23:20)
Verdorie.........zó smerig, altijd oudjes angst aanjagen! dan heb je toch géén mentaliteit! het zal je oma maar zijn! hebben zakkenrollers dan geen gevoel of zo?
Jaap (19-7-2012 om 22:04)
Hoe kan er zijn gepind? Heeft ze dan de pincode op een briefje in haar portemonnee?
Marijke (19-7-2012 om 21:41)
Heeft deze mevrouw binnen gepind of buiten? Op die leeftijd moet je niet meer buiten pinnen, ik denk zelf op elke leeftijd niet meer. Je kan niemand meer vertrouwen!!
Cookie-instellingen beheren