Vechtpartij voor politiebureau

Toegevoegd: 20-07-2012, 11.42 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vrijdagmorgen is een 19-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden na een vechtpartij.

Agenten die in het politiebureau in Vlissingen waren, hoorden rond 05.00 uur een man herhaaldelijk om hulp roepen. Toen ze naar buiten keken, zagen zij naast het bureau een man op de grond liggen, op deze man lag een vrouw. De man schreeuwde herhaaldelijk dat de vrouw van hem af moest gaan.

Eén van de agenten herkende het tweetal want zij hadden eerder die nacht ook al ruzie gehad. De agenten liepen naar buiten en bevrijden de man uit zijn benarde positie. Ze sommeerden het tweetal ieder een andere kant op te gaan.

De man gaf hieraan gelijk gehoor. De vrouw deed dat niet, ondanks diverse waarschuwingen. Om verdere verstoring van de openbare orde dan wel een volgend fysiek treffen tussen het tweetal te voorkomen, is de vrouw aangehouden.

Na verhoor is ze met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (21-7-2012 om 09:00)
Tja, er lopen meer gestoorden buiten de inrichting dan dat er in zitten..... Loes, waarom schamen al inwoner van Vlissingen, dit komt overal voor, niet alleen in onze mooie srad. Maar het is en blijft gestoord......
Bram (21-7-2012 om 01:15)
In zo'n situatie werd ik nooit door de politie gered hoor. 'k Bleef gewoon liggen. 't Is natuurlijk wel een rare situatie dat zoiets zich afspeelt in onze stad. 'k Ben het met Loes eens, gestoorde mensen.....en niet te weinig.
Renata (21-7-2012 om 00:10)
Heerlijk hilarisch verhaal. Was die man nou een watje of een gentleman?
Adriaan van Duisthergast (20-7-2012 om 17:04)
Vraag me af wat er gebeurd zou zijn als het andersom was geweest... dus als de man op de 19 jarige vrouw had gelegen en de vrouw om hulp had geroepen.....
Loes (20-7-2012 om 16:03)
Ik schaam me gewoon als inwoner vvan vlissinger, gestoorde mensen zeg...
Bertus (20-7-2012 om 14:43)
Wow, da's een straffe tante.