Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Stacaravans gaan in vlammen op

Toegevoegd: 21-07-2012, 03.39 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Op het terrein van de voormalige Minicamping Meidoorn in Meliskerke zijn vannacht twee stacaravans uitgebrand.

De brand op het terrein aan de Kruisweg werd even voor twee uur ontdekt. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand omdat twee stacaravans volledig in brand bleken te staan. Er werd een watertankwagen opgeroepen om te zorgen voor voldoende bluswater.


De twee brandende stacaravans konden niet meer worden gered en brandden tot de grond toe af. Een derde naastgelegen stacaravan kon wel grotendeels voor de vlammen worden behoed. Deze caravan heeft wel schade opgelopen. De twee uitgebrande stacaravans stonden leeg. Niemand raakte gewond.

De oorzaak van de brand is volgens de brandweer nog niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (21-7-2012 om 11:45)
Duidelijk brandstichting.
Marijke (21-7-2012 om 08:34)
Toch vreemd hè zo midden in de nacht!!!!
Cookie-instellingen beheren