Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Baldadige jongens aangehouden

Toegevoegd: 21-07-2012, 12.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Door de politie zijn vrijdagavond drie jongens in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar aangehouden voor baldadigheid.

Omstreeks 22.00 uur werd melding gedaan dat een dietal jongens zich baldadig gedroegen en vernielingen pleegden in de Nassaulaan in Middelburg. Ter plaatse gekomen troffen agenten alleen een getuige aan die de signalementen doorgaf.


Na een zoektocht in de omgeving zagen agenten de jongens op de Noordsingel. Bij het zien van de politieauto gingen ze er vandoor. Het drietal, afkomstig uit Rotterdam en Middelburg, kon uiteindelijk in de Leliestraat worden aangehouden.

Op aanwijzing van één van hen werd onder een geparkeerde auto een balletjespistool aangetroffen en in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (22-7-2012 om 12:06)
10 jaar oud en dan om 22.00 uur nog op straat lopen?? Volgens mij krijgen die dan niet de aandacht thuis die ze behoren te hebben op die leeftijd. Iets voor jeugdzorg...?
Jeroen (21-7-2012 om 13:49)
Vakantie tijd..wat te doen met je kinderen, stuur maar naar buiten want dan zijn ze er vanaf, er is ook weinig te doen voor die leeftijd groep in Middelburg, dan maar straat hangen.
Marijke (21-7-2012 om 12:46)
Die snotjongens horen rond dat tijdstip op bed te liggen. Ouders waar waren jullie?
Asosiaal (21-7-2012 om 12:26)
Jeetje wat doen kinderen van die leeftijd om 22.00 uur op straat!?! Asosiaal! Ze kunnen ze beter meteen samen met hun ouders oppakken!
Cookie-instellingen beheren