Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 109 km

Inbrekers richten zich op woningen

Toegevoegd: 21-07-2012, 12.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie onderzoekt twee inbraken op Zuid-Beveland en één in Zeeuws-Vlaanderen.


Vrijdag tussen 17.00 en 21.30 uur werd er ingebroken in een woning aan de Diaconielaan in Nisse. Nadat aan de achterzijde een deur was geforceerd, werd de woning doorzocht. Er zijn diverse goederen weggenomen waaronder sieraden en persoonlijke papieren.

In de Magnoliastraat in 's Gravenpolder is vrijdagavond rond 20.00 uur ingebroken in een woning. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) hierbij gestoord want er zijn geen goederen weggenomen. Hier werd een raam geforceerd om de woning binnen te komen.

In Terneuzen is vrijdag tussen 09.45 en 21.15 uur ingebroken in een woning. Voor zover bekend zijn hier geen spullen weggenomen. Ook hier werd aan de achterzijde een deur geforceerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-7-2012 om 17:36)
Het is weer tijd voor de plukplaag... Plukseizoen begint weer en de inbraken beginnen weer. Minimaal 5 jaar geven dit soort kansloze personen.
Cookie-instellingen beheren