Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken automobilist op de vlucht

Toegevoegd: 21-07-2012, 12.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 46-jarige Vlissingse automobilist is vannacht zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat de politie was afgegaan op een melding van een ruzie.


De melding over de ruzie kwam rond 04.00 uur binnen vanaf de Kasteelstraat. Agenten gingen na die melding ter plaatse. Daar aangekomen zagen ze een personenauto met gedoofde verlichting de Kasteelstraat inrijden.

Ze lieten de auto stoppen waarna beide inzittenden er vandoor gingen. De bestuurder kon snel worden aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Het rijbewijs van de man werd ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (22-7-2012 om 18:39)
Leren die mensen dan nooit onvoorstelbaar en maar blijven drinken leer eens nee zeggen gogo
Loes (21-7-2012 om 12:53)
En de auto zal ik ook maar in beslag nemen!!!!!
Cookie-instellingen beheren