Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Vrouw krijgt trap bij beroving

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.11 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het Dok van Perry in Vlissingen is zaterdagmiddag een 19-jarige inwoonster uit die plaats beroofd van haar portemonnee.


Zij liep met haar hond te wandelen toen het dier ineens een trap kreeg. De vrouw ging op haar hurken zitten om naar haar hond te kijken en kreeg toen een duw in haar rug zodat ze voorover viel.

Ze zag een jongen op een fiets en voelde dat haar portemonnee uit haar broekzak werd weggenomen. Deze handeling werd verricht door een tweede jongen. De twee gingen er op de fiets vandoor richting de Koningsweg.

In de portemonnee zaten persoonlijke papieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jamie (24-7-2012 om 00:54)
Stelletje eikels.je moeten met je poten van me vrouw af blijven. Ze is niet 19 maar 29. Hufters je weet niet wat je.iemand aan doet.hoop dat je ooit zelf zoiets mee maak.maar dat je er dan zelf anders vanaf.komt
Mij (23-7-2012 om 10:49)
Hopen dat die hond ze volgende keer weer tegenkomt en finaal de kuiten eruit bijt. Hufters.
Cookie-instellingen beheren