Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man grijpt agent bij keel na ruzie

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.19 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdag is even na 19.00 uur in de Scheldestraat in Vlissingen een 23-jarige Vlissinger aangehouden. Hij greep een agent bij de keel na een ruzie.


De man, die alcohol had gedronken, werd na een ruzie in een horecabedrijf weggestuurd. Even later kwam hij terug om een sleutel die nog binnen zou liggen. Er ontstond een handgemeen tussen hem en de horeca-eigenaar, hetgeen een een grote toeloop van belangstellenden tot gevolg had.

De politie kwam ter plaatse en vorderde de man enkele keren om weg te gaan. Hij negeerde de vorderingen, schold één van de agenten uit en pakte deze bij de keel. De 23-jarige werd aangehouden en naar Torentijd gebracht.

De betreffende agent heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren