Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Omstanders halen hond uit hete auto

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.54 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Omstanders hebben zondagmiddag een hond uit een hete auto gehaald in Scharendijke.


De hond, een Golden Retriever zat volgens de politie rond 12.00 uur in een auto waarvan alleen een ruitje op een kiertje stond. Rond 16.00 uur werd er ingegrepen. Het dier werd uit de auto gehaald, werd gekoeld en kreeg water.

De hond zat in een Belgische auto. Het dier heeft volgens de politie geen nadelige gevolgen aan het voorval overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Isabelle (23-7-2012 om 00:58)
Als je je hond een plezier wilt doen laat hem dan lekker thuis met dit warme weer, dan hebben ze beschutting en ( als het goed is ) voldoende water!! Een hond is geen gebruiksvoorwerp of modeaccessoire, maar een levend dier !!!!!!!
Renata (23-7-2012 om 00:53)
Niets anders dan RESPEKT voor de mensen die hebben ingegrepen. Alleen vind ik 4 uur nog wel erg lang, dat had heel anders kunnen aflopen. Hopelijk krijgen de walgelijke eigenaren minstens een proces verbaal. Ik had hem er uit gehaald en dan hadden ze hem nooit meer terug gezien.
Mark (23-7-2012 om 00:26)
Mogen ze weleens bij die eigenaar doen,voelt hij ook eens hoe het is,hopelijk hebben ze een ruitje ofzo ingetikt dat de eigenaar de schade ook mag voelen in zijn portemonnee. Als je dieren hebt wees er dan ook goed voor,dat dier kan niks aan zijn baasje doen,juist andersom!
Marco (22-7-2012 om 23:49)
En de baasjes lagen lekker te 'sporten' in het water zeker ? Zo lang van huis, dus de 'je maatje' maar mee, kun je toch niet thuis laten. Deze beesten zijn 'n dier niet waard ! Fijne zomer, Marco
Idd (22-7-2012 om 22:19)
@ Vlissinger... helemaal mee eens.. Die eigenaar is geen dier waardig!
Josse (donateur Lenie 't Hart) (22-7-2012 om 21:44)
Jammer dat er zolang is gewacht met ingrijpen 4 uur later?? 30 minuten is toch wel een redelijke tijd. Misschien zo netjes maar... ook ik hoop dat er veel schade aan de auto is. Gevalletje dierenmishandeling.
Cookie-instellingen beheren