Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstanders halen hond uit hete auto

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.54 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Omstanders hebben zondagmiddag een hond uit een hete auto gehaald in Scharendijke.


De hond, een Golden Retriever zat volgens de politie rond 12.00 uur in een auto waarvan alleen een ruitje op een kiertje stond. Rond 16.00 uur werd er ingegrepen. Het dier werd uit de auto gehaald, werd gekoeld en kreeg water.

De hond zat in een Belgische auto. Het dier heeft volgens de politie geen nadelige gevolgen aan het voorval overgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (22-7-2012 om 21:41)
Als ik het zie met warm weer een hond in auto bel ik gelijk politie op mensen die dit doen,, doen hun beest veel aan, domme mensen zonde voor de hond maar gelukkig hij leef nog
Crista (22-7-2012 om 21:30)
Ik snap echt niet dat er nog steeds mensen zijn die denken dat dit kan. zulke lui zijn gewoon dierenbeulen. Een hond kan er tenslotte aan overlijden als er niet op tijd iemand terug is of ingegrepen wordt zoals hier, in beslag nemen is voor mij de enige optie in dit soort gevallen.
Vlissinger (22-7-2012 om 21:02)
Goed zo, hopelijk heeft de auto flinke schade op gelopen bij het openen. misschien leert de eigenaar hier van. een hond moet mee om te wandelen en te spelen. niet om te bakken in een auto. dierenmishandeling heet dat.
Cookie-instellingen beheren