Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstanders halen hond uit hete auto

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.54 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Omstanders hebben zondagmiddag een hond uit een hete auto gehaald in Scharendijke.


De hond, een Golden Retriever zat volgens de politie rond 12.00 uur in een auto waarvan alleen een ruitje op een kiertje stond. Rond 16.00 uur werd er ingegrepen. Het dier werd uit de auto gehaald, werd gekoeld en kreeg water.

De hond zat in een Belgische auto. Het dier heeft volgens de politie geen nadelige gevolgen aan het voorval overgehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josco (31-7-2012 om 18:28)
Och och wat een gezeik gelijk allemaal. gaat goed met dat beest tg niet mauwen dan gaan elke dag tientallen mensen dood en jullie maken zich gellijk druk om een hondje wat relaxt in een auto zat get a life
Rene (31-7-2012 om 13:27)
Hallo, hoe kan een Belg nu weten dat er zon gaat schijnen in Nederland? Hadden wij toch ook niet verwacht? Dus niet gelijk zo boos doen hoor. Misschien stond er wel een grote bak water achter de stoel.
Mirja (30-7-2012 om 19:49)
Ben het helemaal met je eens Renata. En Kees, ik hoop met Renata mee, dat jij geen huisdieren hebt. Dit komt helaas te vaak voor. En je bent wel behoorlijk naïef als je denkt dat een auto in de schaduw niet warm word vanbinnen. Na 4 uur (!!) is de zon allang verplaatst !! Schande !!!
Renata (29-7-2012 om 23:52)
Kees, jij moet nodig wat zeggen over vooroordelen. Hoe simpel ben jy om te veronderstellen dat hij de hond vergeten was. Je laat geen hond achter in een auto op een warme dag. Raam open, schaduw, water.........maakt geen reet uit.
Kees (29-7-2012 om 21:39)
Nou nou, wat een opgefokte reacties weer, het is idd niet goed dat hij de hond vergeten was, maar om nu gelijk zo te reageren???, de hond maakt het gelukkig goed, en niemand hier weet waar de auto stond...onder bomen?had de hond water? was het een suzuki? precies hou de vooroordelen voor je zelf
Renata (23-7-2012 om 23:19)
@Frans: hoe durf je voor dit volk op te komen?? Jij bent nog erger als je dit goed praat, je weet echt niet waar je het over hebt. Hoop dat jij geen dieren hebt.