Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man mishandelt stel en bedreigt agent

Toegevoegd: 22-07-2012, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Hogezoom in Renesse is zondag tegen 04.00 uur een 41-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden wegens mishandeling.

De man duwde een stel, een 21-jarige vrouw en een 23-jarige man, beiden uit de gemeente Schouwen-Duiveland, met kracht tegen elkaar. De vrouw liep daardoor een pijnlijk strottenhoofd op. Even later kreeg de 23-jarige man ook nog een kopstoot.

De 41-jarige man werd aangehouden en op het politiebureau bedreigde hij verbaal de agent die zijn aanhouding had verricht. Hij is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. De agent heeft aangifte gedaan.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do yoiu know ? (23-7-2012 om 12:51)
1 keer raden, er was zeker weer alcohol in het spel ? die verslaafden met hun eeuwige overlast altijd, kan nu niemand daar eens wat aan doen ? flink extra accijns op die drugs zal heus wel helpen, en is goed voor de staatskas en de niet verslaafde nederlanders die nog wel een toekomst hebben.
Dewegkwijt (22-7-2012 om 21:49)
Goed gedaan van de agent! Laat over dit soort uitgaansgeweld geen enkele twijfel bestaan; direct aanpakken en dan kan de gemeenschap rustig gaan slapen en de dader een tijdje afkoelen in de cel, In afwachting van ik hoop een fikse rekening van de letselschade die hij aangericht heeft!