Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij kettingbotsing N59

Toegevoegd: 23-07-2012, 17.38 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Op de N59 bij Zierikzee vond maandagochtend kort na 11.00 uur een kettingbotsing tussen vier auto's plaats.


Er was voor de rotonde Zierikzee een file ontstaan. Een 44-jarige man uit Slenaken en daarachter een 29-jarige vrouw uit Goes stonden stil in deze file. Een achteropkomende 50-jarige man uit Bergen op Zoom kon niet meer remmen en botste tegen de auto van de vrouw. Zij schoof door tegen de auto van 44-jarige man.

Daarna klapte nog een 55-jarige man uit Venlo op de achterste auto. In de auto van de vrouw zat een 10-jarige jongen die door de botsing last had van zijn rug. Hij is voor controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De andere betrokkenen bleven ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (24-7-2012 om 11:17)
Marina en Yor, wwanneer je WA-verzekerd bent en jouw auto wordt in de puinpoeier gereden buiten je schuld om krijg je de dagwaarde. Maar wanneer er niets meer te redden valt en je hebt géén geld voor een andere auto, dan ben je zéér gedupeerd.
Geertjan (24-7-2012 om 10:34)
Ik dacht dat er een zero tollerance policy was voor verkeersaso's ? zoals bumperklevers ? aanpakken die twee 50+ers dus ! "kon niet meer remmen" is gewoon een flauwe smoes en geen excuus voor asociaal weggedrag. neem hun rijbewijs gelijk maar in want een smoesje is gebrek aan verantwoordelijkheid.
Marina (24-7-2012 om 01:04)
@ Marijke, maakt niet uit hoe je verzekerd bent. Degene die achterop rijdt is altijd fout. Dus komt de schade op die persoon. Je wordt wel eerst aansprakelijk gesteld door de persoon waar jij op botst maar omdat een ander dat veroorzaakt moet die de schade betalen.
Renata (23-7-2012 om 23:41)
@Jaap: waar slaat dat op? Ligt het a.d. wegen? Wegen veroorzaken geen ongelukken, Nee, gewoon mensen die niet opletten en dan vooral toeristen die in een voor hun onbekende omgeving rijden. Zij moeten juist extra alert zijn.
Yor (23-7-2012 om 23:31)
@marijke lees je reactie nog eens een keer na!!!! Enig idee wat WA ubberhaupht betekend als je slachtoffer bent
Zeeuwse showride (23-7-2012 om 22:14)
Hoop dat alles goed komt met dat 10 jarige ventje verder hoe achterlijk lomp zijn die 50-jarige en 55-jarige verdorie wel niet!!!
Cookie-instellingen beheren