Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Beloning vanwege gestolen vlag

Toegevoegd: 24-07-2012, 09.55 uur
De gestolen vlag.
De gestolen vlag.
© Foto: Shoarma Anatolia
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een broodje naar keuze. Dat is de beloning die Shoarma Anatolia uit Terneuzen heeft uitgeloofd voor degene die een gestolen vlag terugbrengt.


De shoarmazaak aan de Axelsestraat is nog maar zes weken open, maar nu al het slachtoffer van diefstal. De vlag werd zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur gestolen toen één van de medewerkers even weg was om aankopen te doen voor de zaak.

De diefstal is extra wrang omdat deze op klaarlichte dag plaatsvond. "'s Avonds haalden wij de vlag elke keer weg, maar nu is hij gewoon 's middags gestolen."


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kopam (24-7-2012 om 20:58)
Lasaergun makkelijk Slogan politie "heeft geen prioriteit"
BC (24-7-2012 om 19:49)
Danny, deze reactie is nu precies deze mentaliteit die Nederland naar de smoezelige linkse afgrond heeft gebracht onder het motto van "dat moet toch kunnen"...
Danny (24-7-2012 om 11:57)
Bekijk het van de positieve kant. Het is toch "gratis" reclame:)
Cookie-instellingen beheren